J. B. | 6. 10. 2022, 10:28

Kako je že velik: Primož Roglič objavil čudovito dopustniško fotografijo s sinom

Profimedia

Nekoč smučarski skakalec, zdaj vrhunski kolesar in že nekaj let tudi - oče. Slovenski šampion je z javnostjo delil očarljivi trenutek v družbi 3-letnika.

Poškodbe, ki jih je pred tedni utrpel na Vuelti, znameniti dirki po Španiji, so bile tako hude, da se Primož Roglič še vedno ni vrnil na kolo. Zdaj je potrdil, da je sezone zanj predčasno konec, kar pomeni, da ga bomo v akciji vnovič videli šele v naslednjem letu. Ne dvomimo, da bo tedaj vnovič kos vsem izzivom in pripravljen za nova velika zmagoslavja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

Zasavski kolesarski šampion si je med okrevanjem vzel čas zase in predvsem za svojo družino, ki je zaradi športnikovih številnih obveznosti velikokrat potisnjena v ozadje. Da kolesar tudi v brezdelju še kako uživa, je razkril s tokratno objavo na Instagramu. Roglič na fotografiji pozira s svojim triletnim sinom Levom, in sicer v naravnost idiličnem okolju, ki je brez dvoma kot nalašč za polnjenje izpraznjenih baterij.

Za konec dodajmo, da bo 32-letni Roglič v nedeljo obiskal Štajersko, kjer bo sodeloval na dobrodelnem dogodku Zlati krog s Primožem Rogličem.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord