R.S. | 13. 3. 2023, 16:33

Legendarni športnik šokiral z izjavo: "Z veseljem bi sam prispeval eksploziv"

Profimedia

Poljski skakalec je bil po tekmi na Holmenkollnu besen kot ris. Izrekel je nekaj, kar najbrž ne bi smel ...

Kamil Stoch je nedeljsko tekmo končal na 19. mestu. Dvakratni zmagovalec skupnega seštevka ni skrival razočaranja. V prvi seriji je bil na 10. mestu, v drugi seriji je izgubil še dodatnih devet mest. 35-letnik je po doskoku zamahnil z roko in se jezil. Prepričan je bil, da ga je žirija prehitro spustila po smučini. "Ta skakalnica je tragedija. Morali bi jo razstreliti. Z veseljem bi sam prispeval eksploziv," je za Eurosport povedal razočaran skakalec. 

Profimedia

"Skoki so bili dobri in občutek imam, da bi si zaslužil več kot samo 19. mesto. Zelo sem razočaran nad tem, kar se je zgodilo. Tudi v drugi seriji mi je uspel dober skok, vendar tako pač je. Ni prvič, da se mi je to zgodilo, upam pa, da je bilo zadnjič. Ne vem, kaj naj rečem. Saj je lepa skakalnica, ampak v zraku je preveč 'lukenj'. Včasih je res težko skočiti. Če so pogoji slabi, je težko narediti dober skok," je povedal Stoch. 

Turneja se bo nadaljevala v Lillehammerju, kar je poljskemu skakalcu po godu: "Všeč mi je profil skakalnice, tam zelo rad skačem."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.