8. 6. 2022, 09:46

Lewis Hamilton prvič po dolgih letih na podzemni železnici: poglejte, kako se je imel

Instagram/Lewis Hamilton

Dirkač formule 1 je vikend preživel tudi na obisku pri prijateljih in družini. 

Lewis Hamilton je dirkališče zamenjal za podzemno železnico, ko je preživel vikend doma v Združenem kraljestvu na obisku pri družini in prijateljih.

"Neverjetno je, kako dobro se počutiš, ko preživiš čas z družino. Tukaj sva jaz in Willow. To je ravno tisto, kar sem potreboval in tega časa ne bi zamenjal za nič na svetu. Držite svoje ljubljene blizu," je pod objavo zapisal Hamilton. V videu ga vidimo v objemu s svojo nečakinjo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Legendarni dirkač formule 1 se je prvič po dolgih letih zapeljal s podzemno železnico in očitno užival na potovanju po poti spominov.

Zdi se, da je Lewis Hamilton užival na svojem potovanju po podzemlju. 37-letni Hamilton je razkril, da je pogrešal londonske ulice in na Instagramu delil utrinke svojih dogodivščin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Objavil je video s postaj High Street Kensington in Notting Hill, hkrati pa se je z veseljem fotografiral z osebjem londonske podzemne železnice.

Zvezdnik formule 1 je objavo podspremil z besedami: "Imel sem tako čudovit vikend z družino in prijatelji. Včeraj zvečer sem se sprehodil po Londonu in stopil na podzemno železnico, kar nisem storil že leta."

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec