J. B. | 15. 1. 2024, 13:30

Kdo so ljudje, ki imajo dostop do Michaela Schumacherja? Kot zadnji so obiske dovolili tudi mični Laili, ki je ...

Profimedia/Instagram/Laila Hasanović/fotomontaža

Bo lepotica s koreninami iz Bosne in Hercegovine tista, ki bo končno razkrila že desetletje skrbno varovano skrivnost glede stanja nesrečnega nemškega zvezdnika?

Michael Schumacher, sedemkratni svetovni prvak formule 1, je pred skorajda natanko 10 leti utrpel hudo poškodbo glave, potem ko je med smučanjem v francoskih Alpah zapeljal zunaj urejene proge, izgubil nadzor nad smučmi in z glavo trčil v skalo, ki se je skrivala pod snežno površino. Po nesreči, po kateri je njegovo življenje viselo na nitki, je bil uspešno operiran, a je nato padel v dolgotrajno komo.

Morda vas zanima tudi:

Njegovo nadaljnje okrevanje in predvsem trenutno zdravstveno stanje nekoč enega najbolj priljubljenih športnikov na svetu ostajata tema velikega medijskega zanimanja, toda njegovi bližnji ves čas vztrajajo pri strogem varovanju zasebnosti. Številni mediji so se trudili, da bi prišli do kakršnekoli informacije o stanju legende, pred časom je ogromno prahu dvignil tudi izmišljeni intervju, toda epilog je, kakršen je: nihče nima pojma o tem, kako je danes Michael Schumacher. Z izjemo peščice izbranih ljudi ...

Leta 1969 v Hürth v Nemčiji rojeni Michael Schumacher se je v zgodovino zapisal kot eden najboljših voznikov formule 1 vseh časov.

Leta 1969 v Hürth v Nemčiji rojeni Michael Schumacher se je v zgodovino zapisal kot eden najboljših voznikov formule 1 vseh časov.

Bobo

Toda kdo so sploh ljudje, ki jim družina dovoli dostop do Michaela Schumacherja? Takšnih "srečnežev" je res malo. Tako imenovani notranji krog med drugim sestavljajo Schumacherjev nekdanji moštveni kolega Luca Badoer in njegova agentka Sabine Kehm. Enako velja za nekdanjega dirkača Felipeja Masso, ki ga ima družina za Michaelovega "mlajšega brata". Schumacherja občasno obišče tudi Jean Todt, nekdanji direktor Ferrarija, ki nesrečneža pozna že več kot 30 let.

"Ni več takšen, kot smo ga nekoč poznali"

Prav Jean Todt je bil doslej pravzaprav edini, ki je ponudil vsaj manjši vpogled v Schumacherjevo zdravstveno stanje, ko je pred časom dejal, "Michael ni več takšen, kot smo ga nekoč poznali". Kako zelo zaprt je krog okrog danes 55-letnika iz Hürtha, priča dejstvo, da je družina obiske prepovedala tudi njegovima nekdanjima zelo tesnima sodelavcema Rubensu Barrichellu in Eddieju Jordanu. Enako velja za Willija Weberja, nekdanjega Schumacherjevega menedžerja, ki je nekoč izjavil, da "njegova družina javnosti prodaja zgolj in samo laži o Michaelovem stanju".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laila Hasanovic🦂 (@lailahasanovic)

Zdaj se je, kot poročajo številni tuji mediji, krog ljudi, ki lahko obiskujejo Schumacherja, vendarle nekoliko razširil. Žena Corinna, ki je po nesreči svoje življenje povsem posvetila svojemu možu, je zeleno luč prižgala tudi za le redkim poznano Lailo Hasanović. Gre za šele 23-letno nekdanjo kandidatko za mis Danske, katere korenine prihajajo iz Bosne in Hercegovine.

Navdušila je Schumacherjevo ženo

Hasanovićeva je pred časom že vstopila v Schumacherjevo družino, je namreč partnerica dirkačevega sina Micka. S slednjim naj bi prijateljevala od leta 2022 dalje, med druženjem z njegovo družino pa tako zelo navdušila Corinno, da naj bi ji Schumacherjeva žena pred kratkim kot naslednji izbranki omogočila dostop do nesrečnega zvezdnika.

Schumacherjev sin Mick že nekaj časa prijateljuje z mično manekenko Lailo Hasanović.

Schumacherjev sin Mick že nekaj časa prijateljuje z mično manekenko Lailo Hasanović.

Profimedia

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol