21. 4. 2022, 20:32

Mike Tyson izgubil živce: kaj je storil potniku na letalu?

Profimedia/fotomontaža

Ko se je zvezdnik nazadnje zapletel v incident, mu je uspelo ostati povsem miren. Tokrat se je izteklo čisto drugače.

Nekdanji profesionalni boksar v težki kategoriji Mike Tyson se je nedavno na letalu zapletel v nasilni incident. Sodeč po posnetku, ki je zaokrožil po svetovnem spletu, je iz neznanega razloga večkrat udaril drugega potnika na letalu. 

Viri blizu Tysona trdijo, da je bil napadeni moški močno pod vplivom alkohola. Slavnega boksarja naj ne bi prenehal nadlegovati, zaradi česar je težkokategornik izgubil živce in moškega večkrat zaporedoma udaril v obraz.

Dogodek se je zgodil tik pred letom z mednarodnega letališča v San Franciscu na Florido, poroča TMZ Sports, kjer navajajo tudi besede enega izmed potnikov, ki je bil priča incidentu. Ta je dejal, da je bil legendarni boksar sprva povsem umirjen in se je z njim ter drugimi potniki na letalu celo fotografiral.

Težave so se začele, ko se je moški, ki je sedel za Tysonom in bil kasneje žrtev napada, nad slavnim športnikom pretirano navdušil in se je hotel z njim na vsak način pogovarjati. Boksar ga je sprva mirno opozarjal, naj ga preneha nadlegovati, a nazadnje se ga je lotil s pestmi.

Po besedah enega izmed potnikov naj bi Tyson takoj po incidentu odvihral z letala. Podrobnosti incidenta še niso znane, v molk so se zavili tudi pri letalski družbi JetBlue in v štabu nekdanjega boksarja.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord