M. M. | 11. 8. 2022, 13:01

Mike Tyson se je poklonil Novaku Đokoviću

Twitter/Tennis Poetry

Nekdaj najboljši boksar sveta in za mnoge najboljši borec vseh časov je z izbranimi besedami govoril o Đokoviću, s katerim se odlično razumeta. 

Med gostovanjem v podkastu nekdanjega trenerja Serene Williams Patricka Muratogluja je nekdanji boksarski prvak Mike Tyson poudaril, da njegova hči Milan igra tenis:

"Naše celotno življenje se je spremenilo zaradi tenisa. Mislil sem, da je vse super, ker smo zaslužili veliko denarja, vendar nič od tega ni primerljivo z mojo hčerko, ki igra tenis. Ona je večja od vsega v našem življenju. Vidim, da raste v nekaj, kar nikoli ne bi postala, če ne bi začela igrati tenisa. Ima samozavest, čeprav je stara komaj 12 let."

Milan na fotografiji z vzornikom Đokovićem.

Nato je razkril, kako je videti dan njegove športne naslednice:

"Zgodaj vstane, si naredi zajtrk, se oprha in gre na trening ob 7. ali 8. uri zjutraj. Tam ostane do 4. ure popoldne. Ponosen sem, ker imam nekoga, ki razume, da včasih stvari ne gredo tako, kot želimo. Takšno je življenje, včasih se moraš spopasti tudi s slabimi stvarmi," je dejal Tyson.

In veliko vlogo pri tem ima tudi Novak Đoković, ki ga je "Iron Mike" (Jekleni Mike) še pred nekaj meseci označil za svojega najljubšega teniškega igralca.

"Novak je moj najljubši igralec. Rad ga gledam zaradi načina, kako se je vrnil po poškodbi in premagal igralce, kot sta Rafael Nadal in Roger Federer. To je neverjetno, on je pravi borec," je dejal Tyson.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord