M. M. | 5. 8. 2022, 13:09

(VIDEO) Nevsakdanji prizor: tekmoval je brez spodnjic, kar naenkrat mu je ven pokukal ...

Twitter/citacarcom

Italijan je sprva celo vodil na progi, a so ga težave upočasnile. Z roko, ki bi mu lahko pomagala pri teku, je moral namreč skrivati svoje premoženje. Poglejte ...

Na svetovnem prvenstvu v atletiki do 20 let, ki poteka v kolumbijskem Caliju se je italijanski atlet Alberto Nonino v teku na 400 metrov moral prijeti za kratke hlače, da mu genitalije niso ušle ven. Je bil uspešen? Presodite sami ...

Italijan je na dirki očitno nastopil brez spodnjega perila, na koncu je pristal celo na zadnjem mestu. V prvem delu mu je kazalo odlično, saj je bil za trenutek skoraj prvi, a ga je nezgoda upočasnila.

Instagram/Alberto Nonino

So mu drseče hlače ukradle prvo mesto? Na ciljni ravnini je zavestno predal boj za eno od prvih treh mest.

Svetovno prvenstvo v atletiki do 20 let je tekmovanje v organizaciji Svetovne atletike, ki se je začelo kot Svetovno mladinsko prvenstvo IAAF v atletiki leta 1986 in bilo preimenovano v Svetovno prvenstvo IAAF do 20 let novembra 2015. Sedanje ime je bilo prilagojeno s spremembo imena športnega vodstvenega organa leta 2019. 

Anneisha McLaughlin-Whilby je najuspešnejša športnica na prvenstvih, saj je med letoma 2000 in 2004 osvojila eno zlato in štiri srebrne v posamičnem in štafetnem sprintu. Chris NellomsDavidson Ezinwa in Dexter Lee pa si delijo naziv najuspešnejši moški športnik, z vsak po štirimi medaljami.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord