26. 4. 2022, 17:18 | Vir: STA

Novak Đoković srečen, kot še nikoli. Ste videli, kaj so mu dovolili?

Profimedia

Iz Anglije so sporočili novico, ki ni razveselila le šestkratnega zmagovalca teniškega turnirja, temveč tudi njegove oboževalce. Čaka nas pestro poletje. 

Prireditelji teniškega turnirja v Wimbledonu so sporočili, da se letos na tekmovanju ne bo nobenih omejitev, nobenih ukrepov, kar pomeni tudi, da bo lahko nastopil tudi teniški prvak Novak Đoković

"Letos načrtujemo vrnitev v normalo, zato ne nameravamo izvajati nobenega od ukrepov covid-19. Seveda pa covid ohranjamo na radarju, če bomo morali sprejeti nadaljnje ukrepe, bomo še naprej sodelovali s pristojnim vladnim oddelkom, uradom za javno zdravje in drugimi ustreznimi organizacijami. Navdušeni smo, da bomo lahko sprejeli popolno teniško družino in da bodo tribune maksimalno zapolnjene," je zadovoljna izvršna direktorica turnirja Sally Bolton.

Igralci bodo tako lahko spet sami izbirali namestitve, za igranje pa se jim ne bo treba cepiti, česar se je razveselil predvsem šestkratni zmagovalec turnirja Đoković, ki je letos prav zaradi dejstva, da se ni cepil, ostal brez nastopa na prvem turnirju za grand slam v Melbournu.

Na teniškem turnirju pa so sodelovanje prepovedali ruskim in beloruskim teniških igralcem, na kar se je odzval tudi Đoković. Preberite več: 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.