R.S. | 4. 5. 2023, 10:02

Po smrti dveletne hčerke se je oglasila družina športnega zvezdnika

Instagram/moochman6/Profimedia

Aarayah je življenje izgubila le nekaj dni po drugem rojstnem dnevu. Njeni bližnji so popolnoma zlomljeni ...

Shaquil Barrett je zvezdnik ameriškega nogometa, ki je pred dnevi v nesreči izgubil najmlajšo hčerko Aarayah. Dveletna Aarayah je na rojstnodnevni zabavi padla v bazen in se utopila. Kljub hitri pomoči je pozneje v bolnišnici umrla. Zdaj je Barrettova družina prekinila molk in se zahvalila za vso podporo v težkih časih. 

"Hvala vsem za sporočila, cvetje, misli in molitve. Naš svet ne bo nikoli več enak. Arrayah je bila središče mojega sveta in moje srce bo za vedno z njo. Tako zelo te imam rada, moj otrok. Tako zelo mi je žal. Dokler se spet ne vidimo, prosim, varuj svoje sorojence ter mamo in očeta. Ljubimo te za vedno in vedno in vedno. Komaj čakam, da spet vidim ta nasmeh in da te tako tesno objamem. Naredila bi čisto vse za to. Zate bomo vedno imeli tvoje mesto tukaj spodaj, dokler se vsi ne srečamo v nebesih. Ljubim te za vedno," je zapisala Jordanna Barrett, žena zvezdnika. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordanna Barrett (@jordanna.barrett)

Sožalje je med drugimi izrazil tudi upokojeni igralec Tom Brady, ki je na družbenih omrežjih objavil fotografijo nasmejanega Barretta v dresu s številko 58. Na fotografiji Barret na kavču sedi s svojo družino, ki prav tako nosi dres ekipe.