P. F. | 2. 10. 2023, 15:22

Objava, ki jo je všečkalo na tisoče ljudi: Ralf Schumacher delil fotografijo z Michaelom

Profimedia

Na Instagramu oboževalci množično všečkajo fotografijo, ki jo je te dni objavil Ralf Schumacher.

Ralf Schumacher je s svojimi sledilci na Instagramu delil fotoutrinek, kjer je Ralf prikazan skupaj s svojim bratom Michaelom Schumacherjem, ko je bil še čisto na začetku svoje kariere. Fotografija je bila posneta leta 1990, ob deljenju na Instagramu pa je zapisal: "Minilo je že nekaj let. Najboljši trener, ki ga lahko imaš. Lep spomin na stare čase kartinga."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

Nemški dirkač Formule 1 Michael Schumacher je sedemkratni svetovni prvak, proglašen je bil celo za statistično najboljšega dirkača v zgodovini Formule 1 in za prvega športnika, ki je letno zaslužil tudi po 100 milijonov dolarjev, kar je približno 95 milijonov evrov. Leta 2006 so ga gledalci razglasili za najpopularnejšega dirkača.

Žal je leta 2013 med smučarsko nesrečo utrpel hudo poškodbo glave, od takrat pa je bil najprej v bolnišnični in nato v domači negi. V javnosti se ne pojavljajo več informacije o njem, zato je ta fotografija še toliko bolj navdušila ljudi, ki ga nikoli ne bodo pozabili.

Njegov mlajši brat Ralf je bil v formuli 1 dejaven 10 let, vendar se velikim uspehom navkljub njegova kariera ne more primerjati z bratovo.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol