J. B. | 2. 11. 2022, 07:00

Romantični šampion: Tadej Pogačar svojo drago kar s kolesom odpeljal do enega najbolj čudovitih krajev v Sloveniji

Profimedia/fotomontaža

Najboljši kolesar na svetu počiva po naporni sezoni in je z mislimi že pri naslednjih tekmovalnih izzivih. Toda na kolo še skoči. Tokrat je s svojo zaročenko. In le poglejte, kam ju je zanesla pot.

Sezona se je za profesionalne kolesarje zaključila, toda Tadej Pogačar se naokrog še vedno podi s svojim zvestim spremljevalcem na dveh kolesih. No, pa saj bi bil greh, če ne bi izkoristil neverjetno toplih dni, ki so za nami. Pogačar je med prazniki koristno združil s prijetnim in se na kolesarski potep po Sloveniji podal kar s svojo srčno izbranko.

Utrinek iz zasebnega življenja

Srce najboljšega kolesarja na svetu že nekaj časa greje Urška Žigart, ki je tudi sama profesionalna kolesarka. Po uvodnih letih v Sloveniji se je lani preselila v vrste avstralskega kluba Team BikeExchange–Jayco. Ker sta tako Pogačar kot Žigartova med sezono polno zasedena, so njuni skupni prosti trenutki brez dvoma zlata vredni. Kako ju dejansko preživljata, dvojec seveda skriva pred očmi javnosti, sem in tja pa vendarle z navijači delita kakšen utrinek iz zasebnega življenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tadej Pogačar (@tadejpogacar)

Tako je bilo tudi tokrat, ko je Pogačar na Instagramu objavil čudovito fotografijo z enega najbolj romantičnih krajev v Sloveniji. Zaljubljenca sta se odpeljala do Zgornje Kungote, kjer sta na Špičniku pozirala tako, da se je v ozadju videlo svetovno znano srce med vinogradi. Ni kaj, naš kolesarski šampion je očitno tudi čisto pravi romantik ... 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.