R.S. , STA | 19. 6. 2023, 20:34

Sin Primoža Rogliča praznuje rojstni dan (takšno presenečenje so mu pripravili na Kongresnem trgu)

Bobo

Slovenski as je v prestolnico pripeljal tudi svojega prvorojenca, ki je upihnil četrto svečko. 

Primoža Rogliča je na Kongresnem trgu pozdravila množica navijačev, ki so proslavljali njegovo zmago na nedavni dirki po Italiji. Mnogi so bili odeti v roza majice, nekateri so mahali s slovenskimi zastavami. Roglič je skupaj z navijači podoživljal dogajanje na odločilnem kronometru na predzadnji dan letošnjega Gira. "Še dobro, da imam sončna očala," je dejal zbrani množici in se zbranim zahvalil za podporo.

Na sprejemu je bila prisotna tudi njegova žena Lora ter oba sinova. Prvorojenec Lev je praznoval četrti rojsti dan. Za darilo je dobil torto, množica pa mu je zapela vse najboljše. Štiriletnik je množico navdušil z besedami "kdor ne skače, ni Slovenc"

Bobo

Na sprejemu je bil v publiki prisoten tudi Mitja Mežnar, ki je na dirki pomagal Rogliču v ključnih trenutkih. Slovenskemu športniku se je pridružil na odru, tako da sta končno lahko tudi skupaj proslavila uspeh.

Roglič bo naslednjič na mednarodni dirki nastopil konec avgusta na Vuelti. Na državnem prvenstvu ga ne bo, prav tako ne na Touru.

Bobo

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol