R.S. | 3. 9. 2022, 20:30 | Promocijska objava

Takšnega šova še niste videli! Dunking Devils vas bodo pustili odprtih ust

Siniša Kanižaj

V 90-minutnem šovu, v katerem sodeluje 50 artistov, je le malo trenutkov za predah, saj si vrhunci in aplavzi hitro sledijo eden za drugim.

Najboljša akrobatska skupina na svetu Dunking Devils s prijatelji ta vikend v Tivoliju gosti 4-kratno svetovno premiero novega šova Mastercard Dunking Devils Live. 90-minutna cirkuško-akrobatska predstava je šus adrenalina, ki se ga ne bi sramovali niti v vseh mogočih atrakcij vajenem Las Vegasu.

Siniša Kanižaj

Sobotni popoldanski šov je bil pravzaprav že druga predstava dneva za vse sodelujoče. Najboljše sedeže v dvorani so na dopoldanski generalki zasedli mladina in družine, ki si trenutno ne morejo privoščiti nakupa vstopnic, zato so jim organizatorji v sodelovanju z Merkur zavarovalnico omogočili ogled spektakla in druženje z nastopajočimi.

Najboljše točke, ki jih premore Slovenija

"Moto skupine Dunking Devils je: 'Obstaja le ena prav smer. Navzgor!' Se pravi: vedno večje, boljše, atraktivneje. V tem šovu lahko na enem mestu vidite najboljše točke, ki jih premore Slovenija. Nivo je svetoven, kar dokazuje veliko povpraševanj organizatorjev in nastopajočih, ki želijo biti del DD Live turneje v letu 2023. A preden naš spektakel popeljemo v tujino, ga želimo pokazati domači publiki. Zato ta konec tedna gostimo 4-kratno premiero v dvorani Tivoli," je bistvo projekta zgostil vodja skupine Dunking Devils, Domen Rozman.

Siniša Kanižaj

V 90-minutnem šovu, v katerem sodeluje 50 artistov, je le malo trenutkov za predah, saj si vrhunci in aplavzi hitro sledijo eden za drugim.

Osrednjo vlogo imajo gostitelji, ki se tokrat ob atraktivnem zabijanju, s katerim že debelo desetletje osvajajo košarkarske dvorane po vsem svetu, predstavljajo tudi s točko na trampolinskem zidu in atraktivnimi skoki v svilo z ruske gugalnice.

Siniša Kanižaj

Če česa, šovi ni mogoče očitati pomanjkanja raznolikosti in dinamike. V njem ne manjka točk, ki jemljejo dih in poganjajo kri po žilah. Za dober ritem predstave skrbita miksmojster DJ Dey in povezovalec Klemen Bučan, Tamia Šeme in Tjaša Skubic s plesom na svili in zračni kocki dajeta dogodku nežno žensko noto, italijanski duet Da Move osvaja z žongliranjem in kolesarskimi akrobacijami, Nipke in Artifex strežejo z pevsko plesnim šovom, svetlobni robotski šov LED Motion pa je nekaj kar preprosto morate doživeti, saj tega ni mogoče dobro opisati z besedami.

Cirkuško-akrobatski spektakel Mastercard Dunking Devils Live 2022 si lahko ogledate le še v nedeljo ob 16. in 19. uri.