N. V. | 29. 8. 2022, 07:44

FOTO: To so znani obrazi, ki so v boju proti Francozom na tribuni podpirali slovenske odbojkarje

Twitter Janez Janša

Prebrskali smo splet, da bi preverili, kdo je v Stožicah glasno podpiral slovensko odbojkarsko ekipo. Ugotovili smo, da so tam bili vsi: od Janše do znanih glasbenikov in športnikov. Našim odbojkarjem pa je največ pomenilo, da so jih podpirali njihovi najbližji.

Slovenski odbojkarji so se v Stožicah pomerili s Francozi. Na žalost ni šlo vse po načrtih ekipe: slovenski odbojkarji so na drugi tekmi svetovnega prvenstva zabeležili prvi poraz.

Po petkovi zmagi nad Kamerunom so v Stožicah po izenačenem boju morali priznati premoč olimpijskim prvakom in zmagovalcem letošnje lige narodov Francozom, ki so bili boljši s 3:2.

Podpora znanih Slovencev

Kljub temu so jih na tribunah podpirali mnogi Slovenci, med njimi pa tudi nekaj znanih obrazov.

Med njimi je tudi simpatična glasbenica Nina Pušlar, ki je na Facebooku delila fotografijo s tribune in pripisala: "Gremo, Slovenija!"

Med odmorom tekme Slovenija - Francija so izpeljali svetovno premiero dvominutnega promocijskega spota z zabavnim in glasbenim programom. Nastopili so Maja Keuc in F&B Acrobatiocs.

Mnogo deklet pa je ob pogledu na ta znani obraz pozabilo, da so na tekmo prišle gledat odbojkarje. Na tribuni smo lahko videli tudi pevca skupine Joker Out Bojana Cvjetićanina.

Instagram Bojan Cvjetićanin/Posnetek zaslona

Navijali tudi politiki

Tekme se je udeležil tudi nekdanji slovenski premier Janez Janša. Svojim sledilcem na Twitterju je sporočil, da je v Stožicah "drama" in ob tem prilepil fotografijo, ki dokazuje, da je naše odbojkarje podpiral v družbi še drugih politikov iz stranke SDS.

Posnetek iz Stožic je delil tudi politik Matej Tonin in tako dokazal, da je naše športnike podpiral tudi on.

Manjkalo ni niti športnikov

Tekme se je udeležil tudi kikboksar Tomaž Barada. Dvoboj si je ogledal v zanimivi družbi: v Instagramovi zgodbi je razkril, da je navijal ob boku nekdanjega boksarja, danes pa poslanca, Dejana Zavca.

Instagram Tomaž Barada/Posnetek zaslona

Odbojkarje so podprli drugi športniki. Slovenska smučarska skakalka Urša Bogataj je v Instagramovi zgodbi razkrila, da si je tekmo ogledala še z eno slovensko prvakinjo smučarskih skokov Niko Križnar. Kot se spodobi, sta dekleti s seboj vzeli tudi boljše polovice: Sandi Križnar je fant Bogatajeve in Nikin brat. Križnarjevi pa srce greje Aljaž Vodan.

Instagram Urša Bogataj/Posnetek zaslona

Glasno je navijala tudi naša najuspešnejša judoistka Tina Trstenjak

Instagram Tina Trstenjak/Posnetek zaslona

S podobnega kadra pa je posnel tribuno in vzdušje v Stožicah tudi deskar na snegu Tim Mastnak. Si je tekmo ogledal skupaj s Trstenjakovo?

Instagram Tim Mastnak/Posnetek zaslona

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ