J. B. | 23. 4. 2023, 12:49

VIDEO: Na hrvaškem reliju so se mlatili kar sredi ceste, vpleteni tudi Slovenci ... (čez nekaj sekund je po zraku priletel avto)

YouTube/GK/posnetek zaslona

Človeška neumnost velikokrat resnično ne pozna meja ...

Najboljši vozniki relija se trenutno mudijo na Hrvaškem, kamor so kakopak odpotovali tudi številni navdušenci tega dirkaškega športa. Kot poročajo hrvaški mediji, se ljudje ob čakanju na dirkače ob robu cest kratkočasijo na vse možne načine, tudi s takšnimi in drugačnimi opojnimi substancami. In ko je v krvi preveč alkohola, stvari hitro uidejo izpod nadzora.

"Avto, prihaja avto!"

Tako je bilo tudi tokrat, ko so se ob progi gledalci začeli mlatiti med sabo. Nič takšnega, boste rekli. Toda naravnost grozljivo je spoznanje, da so to počeli tudi na cesti! "Avto, prihaja avto!" so razgrete glave opozarjali številni. A pretepači se niso dali motiti. Vse skupaj je prišlo tako daleč, da ni veliko manjkalo do tragedije neverjetnih razsežnosti.

Le nekaj deset sekund za tem, ko so se nespametni obiskovalci relija WRC Croatia 2023 naposled umaknili s cestišča, je mimo z izjemno hitrostjo po zraku zajadral eden od tekmovalcev. Kaj bi se zgodilo, če se gledalci ne bi pravočasno umaknili na varno, nočemo niti pomisliti ...

Ob tem velja dodati, da avtor posnetka, ki je slednjega objavil na YouTubu, trdi, da so bili v pretep vpleteni tudi navijači iz ... Slovenije!

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol