J. B. | 23. 4. 2023, 07:52

Brat služi milijone, ona v zapor zaradi 1000 dolarjev: zvezdnikova sestra bo do konca življenja za zapahi

Profimedia

Njegovo življenje bi težko bilo lepše. Blesti v ligi NBA in služi bajne vsote denarja. Življenje njegove sestre pa je zavilo v slepo ulico, ki je nikdar več ne bo zapustila ...

Kawhi Leonard ni le odličen košarkar, ki se lahko pohvali z dvema naslovoma prvaka lige NBA in številnimi drugimi izjemnimi dosežki, marveč tudi čisto pravi bogataš. V Los Angelesu rojeni zvezdnik ima pod palcem skoraj 100 milijonov evrov! Denarja ima več kot dovolj, da mu po koncu košarkarske kariere nikdar več ne bo treba ne delati ne skrbeti, kako bo preživel.

Umor v igralnici

Da je Kawhi Leonard, ki trenutno igra za Los Angeles Clippers, uspel v življenju, ni dvoma. Kar zadeva Kimesho Williams, eno od njegovih kar štirih sester, pa bi slednje težko trdili. Navsezadnje je njenega svobodnega življenja nepreklicno konec. V kehi bo, dokler ne bo še zadnjič zaprla svojih oči. Razlog? Košarkarjeva sestra je bila obsojena za umor nesrečne 84-letnice, ki sta ji Leonardova sestra in njen partner sodila na eni od igralnic v Kaliforniji.

Profimedia

Williamsova je starko brutalno pretepla in ji zadala tako hude poškodbe glave, da je nesrečna ženska umrla. Razalog? 1000 dolarjev, ki jih je 84-letnica "skrivala" v svoji torbici. Porota na sodišču ni pokazala milosti. Zvezdnikova sestra je bila zaradi umora prve stopnje, ropa in zlorabe starejših obsojena na zaporno kazen do konca svojega življenja.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol