N. V. | 31. 8. 2022, 16:40

VIDEO: Oglasila se je 16-letna teniška igralka, ki jo je oče prijel za zadnjico in jo poljubil na usta

Profimedia/Twitter Tennis Break News/fotomontaža

Poglejte, kaj je povedala Sára Bejlek po incidentu na OP ZDA, ob katerem so gledalci ostali zgroženi.

Pred dnevi je 16-letna češka teniška igralka Sára Bejlek premagala Heather Watson s 3-6, 6-4 in 7-5 in se uvrstila v finale turnirja OP ZDA.

Ampak o njej se te dni ne govori zaradi velikega uspeha. Po družbenih omrežjih je zaokrožil videoposnetek njenega slavja zmage.

Prijel jo je za zadnjico in poljubil na usta

Bejlekova je po zmagi stekla očetu v objem, ta pa je hčerko večkrat udaril po zadnjici in jo poljubil na usta. To je šokiralo uporabnike družbenih omrežij.

Na žalost se ni ustavilo pri tem. Mlada teniška igralka je objela tudi trenerja, ki jo je tudi večkrat udaril po zadnjici.

Kaj je o incidentu povedala?

Kmalu po tem, ko je videoposnetek zaokrožil po Twitterju, se je oglasial češka tenisačica in razložila celotno situacijo:

"Videla sem posnetek. To je bil spontan odziv celotne ekipe. Bili smo veseli. Zaradi našega slavja je morda bilo komu nerodno in neprijetno, zato sem se o tem sem se že pogovorila z ekipo in ne bo se več ponovilo," je po poročanju hrvaškega medija gol.hr povedala Bejlekova.

Profimedia

Dodala je: "Moj oče je moj oče, vedno bo. Trenerja poznam od svojega osmega leta, masira me. Če bi se kaj takega zgodilo na Češkem, nihče ne bi imel težav, a ker smo v Ameriki, vsi komentirajo."

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu