N. V. | 26. 3. 2023, 18:23

VIDEO: Po veliki zmagi so vsi želeli govoriti z Rogličem, njegov sin pa ga je komaj pustil do besede

YouTube/Cycling Pro Net/posnetek zaslona

"Bova vse 'zrihtala'," mu je obljubil naš kolesarski as, da se je lahko posvetil novinarjem in odgovarjal na vprašanja. Poglejte ta prikupni videoposnetek.

Slovenski kolesarski as Primož Roglič je ubranil vse napade in dosegel prvo zmagoslavje na prestižni katalonski dirki, smo poročali. Roglič je ves teden vozil odlično, dobil je dve etapi, majico vodilnega pa je nosil od prvega dne in je ni slekel. Po lanski poškodbi, ki ga je za dalj časa oddaljila od tekmovanj, je slovenski kolesar v izvrstni formi.

Navdušil kolesarske navdušence širom sveta

S svojo veliko zmago je navdušil kolesarske navdušence širom sveta in tako ni čudno, da so po končani dirki vsi želeli govoriti s šampionom. To pa jim je komaj dovolil njegov starejši sin Lev.

Na enem od videoposnetkov, ki je zaokrožil po spletu, lahko vidimo Leva kako po dirki ponosno sedi v naročju svojega očeta, ki si je pravkar priboril naslov zmagovalca. Okrog njiju so številni navijači, pa tudi novinarji. Kamera je usmerjena v njun obraz, novinar pa očitno čaka, da bo Roglič povedal, kakšni so njegovi vtisi ob zmagi.

Zdi se, da je Lev prav tako želel njegovo pozornost, saj so kamere ujele, kako Roglič svojemu sinu pravi: "Bova vse 'zrihtala'." Nato si je na ustnice položil prst in sinu nakazal, naj ga ne moti, saj mora odgovarjati na novinarjeva vprašanja.

In že v naslednji sekundi prav to počne, z nasmejanim obrazom. Tako je dokazal, da je zmožen obojega: lahko je velik zmagovalec in dober oče hkrati.

YouTube/Cycling Pro Net/posnetek zaslona

Med intervjujem je Levu postalo dolgčas in je ušel iz očetovega naročja, a si je kaj kmalu premislil in se vrnil nazaj. Zdi se, da ga pozornost medijev in soj luči in kamer prav nič ne moti. Celo tako je bil sproščen, da si je med tem, ko je njegov oče dajal intervju, vrtal po nosu.

YouTube/Cycling Pro Net/posnetek zaslona

Sledijo zaslužene počitnice

Roglič je v omenjenem intervjuju razkril, da si bo po veliki zmagi zdaj privoščil zaslužene počitnice, kjer se bo zagotovo povsem posvetil svojima sinovoma. Spomnimo, januarja sta z ženo Loro Roglič Klinc dobila drugega sina: starejši Lev je tako dobil brata z imenom Aleks.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ