Uredništvo | 25. 3. 2024, 22:30

Evforija pred hotelom v Ljubljani, kjer je nastanjen Cristiano Ronaldo (FOTO in VIDEO)

POsnetek zaslona/Twitter profil Al Nassr Zone

Svetovna nogometna zvezda Cristiano Ronaldo je danes z zasebnim letalom pristala na ljubljanskem letališču. 

Že nekaj čez 18. uro se je na letališču Brnik zbrala velika gneča oboževalcev nogometaša Cristiana Ronalda, ki je čakala na prihod portugalskih športnikov. 18.38 je na slovenskih tleh pristalo letalo, ki je prevažalo zvezdnike, varnostniki pa so pregnali oboževalce, ki tako niso mogli v živo spremljati prihoda najljubšega nogometaša.

Nogometna ekipa iz Portugalske je nastanjena v hotelu Grand Plaza. Še pred njihovim prihodom so se pred vhodom hotela zbrali navijači in oboževalci portugalske reprezentance, ki so vseeno upali, da bodo ujeli svoje idole v živo. Portugalci so do hotela prispeli ob 19.35, med njimi je bil tudi Cristiano Ronaldo, ki je lahko slišal, kako glasna množica vpije njegovo ime. Ves čas so bili skrbno pospremljeni z varnostniki.

Pred počitkom pa so najprej organizirali novinarsko konferenco, ki se je začela ob 21. uri. Z novinarji sta se pogovarjala selektor Roberto Martinez in Vitinha. Slovenija in Portugalska se bosta, kot smo že poročali, pomerili 26. marca na stadionu v Stožicah.

Vse programe Sportklub lahko spremljate pri Telemachu s paketi EON in VEČ, kjerkoli in kadarkoli. Če niste naročnik Telemachovih storitev, vam je na voljo predplačniški paket EON, ki je dostopen v omrežju kateregakoli operaterja.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol