19. 1. 2023, 08:52

Gorana Dragića ujeli v Piquejevi družbi (FOTO)

Profimedia//Instagram/Goran Dragić/fotomontaža

Družila in pogovarjala sta se na prestižnem dogodku v francoski prestolnici. Vemo, zakaj. 

Goran Dragić se je v družbi znanih športnikov v Parizu družil na dogodku, ki jo je med drugim organizirala NBPA (Nacionalno združenje košarkarjev), ki združuje igralce lige NBA. Dogodek se je odvil na predvečer košarkarske tekme v francoski prestolnici, prve, ki jo NBA organizira po zdravstveni krizi. Dragić se je tam družil tudi z nogometašem Gerardom Piquéjem, ki v zadnjih dneh oboževalce razburja s svojimi dejanji po ločitvi s priljubljeno kolumbijsko pevko Shakiro. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon)

Skupaj na poslovnem dogodku

Piqué je po odhodu iz profesionalnega nogometa svoj čas namenil poslovnim priložnostim. Veliko več kot v času vrhunca kariere se udeležuje medijskih dogodkov, na katerem se je tokrat družil tudi z Dragićem. Skupne utrinke je Dragić delil na Instagramu in objavil fotografijo, na kateri se skupaj s Piquejem nastavljata objektivom. 

Instagram/Goran Dragić/posnetek zaslona

V zgodbi na Instagramu je delil trenutek, ko sta si priljubljena športnika izmenjala nekaj besed, a ni jasno razvidno, o čem sta govorila. S košarkarsko žogo v roki sta se pogovarjala in ob koncu kratkega odgovora oba prikimala v odobravanje. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol