Uredništvo | 28. 3. 2024, 11:09

Je bilo vredno? Navijač Janez, ki je naredil selfi s Cristianom Ronaldom, bo moral za svoj podvig plačati ...

Borut Živulović/BOBO

Policija je razkrila, kakšna kazen je doletela Slovenca, ki je sredi zelenice v Stožicah naredil selfi s Cristianom Ronaldom.

V torek smo bili v Sloveniji priča redko videnemu športnemu spektaklu. Stadion v Stožicah je pokal po šivih, na zelenici največjega nogometnega objekta pa 'veselica', ki si je nihče ni upal napovedovati. Slovenija je presenetila velikana in Portugalski zadala prvi poraz po kar 11 zaporednih zmagah. Varovanci zaradi osebnih razlogov odsotnega selektorja Matjaža Keka so navdušili svetovno nogometno javnost, precej slave pa je požel tudi nogometni navdušenec Janez Koželj.

Učitelj smučanja je sredi prvega polčasa preskočil zaščitno ograjo in kljub pozivom Nogometne zveze Slovenije, da so takšne poteze strogo prepovedane, stekel na zelenico ljubljanskega stadiona. Cilj je bil jasen: portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo. Varnostniki so za trenutek zaspali, kar je bila voda na mlin hitremu Janezu. Do Ronalda je prišel ekspresno hitro, enega najboljših nogometašev vseh časov celo poljubil na lice, hkrati pa naredil selfi, s kakršnim se lahko pohvalijo le redki na svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janez Kozelj (@janezkozelj)

Janez se je po uspešno opravljeni misiji hitro znašel v primežu varnostnikov, pozneje so se z njim "pozabavali" tudi policisti. Da bi se izognil kazni, bi bilo utopično pričakovati, je pa ob tem zanimivo, da je prejel precej nižjo od zagrožene. Grozila mu je globa v višini 1.200 evrov, na koncu bo moral odšteti zgolj 250 evrov, kot je za 24UR sporočila Policijska uprava Ljubljana.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord