J. B. | 17. 11. 2022, 16:11

Bizarno vprašanje, epski odgovor: Luka Dončić s pojasnilom, kaj najraje počne na telefonu, navdušil vse

Profimedia

Spreten z žogo, odličen z besedami. Ljubljanski as ne navdušuje le na parketih severnoameriške lige NBA, ampak tudi v konferenčnih sobanah.

Bilo je po koncu košarkarske tekme. V ospredju bi moral biti šport. Toda eden od novinarjev, ki so se udeležili tiskovne konference po koncu tekme v severnoameriški ligi NBA, se očitno ni želel pogovarjati zgolj o košarki. Pa je v smeri slovenskega zvezdnika Luke Dončića izstrelil zares nevsakdanje vprašanje: "Ste pozorni na spremembe, ki se dogajajo na Twitterju?

Slovenski as ga je sprva pisano pogledal, novinar je pojasnil, da ima v mislih spremembe, ki se dogajajo, odkar je omenjeno socialno omrežje prešlo v last milijarderja Elona Muska. Dončić je malce pomolčal, nato pa dokazal, da ni samo mojster košarke, ampak tudi izjemno spreten govorec. Postregel je z odgovorom, ki je najprej nasmejal vse v dvorani, nato še celotno Ameriko. In ves svet.

"Ne. Na telefonu igram šah!" je z nasmeškom na obrazu poudaril Dončić. Med drugim je navdušil tudi svetovnega prvaka v šahu Magnusa Carlsena, ki je prav na Twitterju Dončićev odgovor komentiral z besedami: "Moj človek."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol