N. V. | 26. 3. 2023, 07:00

FOTO: Dončić oblekel majico, s katero se je poklonil svojim balkanskim koreninam, zdaj jo želi na tisoče Američanov

Twitter/Dallas Mavericks

Cela liga NBA govori o njegovem sporočilu na majici. Na internetu so se takoj pojavila povpraševanja, mnogi oboževalci želijo isto majico kupiti tudi zase.

Slovenski košarkarski as Luka Dončić je pred tekmo s Charlotte Hornets poskrbel za evforijo v majici, s katero je prišel na tekmo. Na njej je pisalo "Vse kar potrebujem, je suho meso in žganje" (ang. "All i need is suvo meso and rakija").

Da Dončić rad uživa v okusni hrani in alkoholu, vemo že dolgo. Kljub temu je s poklonom svojim balkanskih koreninam požel nemalo navdušenja tudi med Američani.

Američani si želijo to majico

Na internetu so se takoj pojavila vprašanja o majici in mnogi oboževalci želijo isto majico kupiti tudi zase. Majica je v trenutku postala hit spletnih trgovin, kjer so jo začeli reklamirati kot "majico, ki jo nosi Luka Dončić".

V isti majici je Dončić prišel na novinarsko konferenco po tekmi, a tam ni bil zadovoljen. Spomnimo: kljub njegovi odlični igri in kar 34 točkah, desetih skokih in osmih asistencah so Mavericksi izgubili s 117:109 in kar je najhuje, izpadli so iz končnice. Dončić je šokiral ter poleg tega razkril, da ima tudi hude težave v zasebnem življenju, smo poročali.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.