N. V. | 26. 5. 2023, 11:16

FOTO: Luka, menjaj frizerja! Dončić presenetil z novo pričesko in dvignil ogromno prahu (poglejte, zakaj)

Profimedia

Mnogi oboževalci slovenskega zvezdnika so nad spremembo razočarani. Pozivajo ga, naj menja frizerja.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić se te dni mudi v Ljubljani. Omislil si je novo frizuro, med urejanjem pričeske pa - zanimivo - igral spletni šah, kot je razvidno iz fotografij, ki jih je na Instagram objavil frizerski salon Hair Culture, kateremu je Dončić zaupal svojo glavo.

Instagram/Hair Culture/posnetek zaslona

Zvezdnik košarkarske ekipe iz Dallasa je oboževalce presenetil s svojo izbiro in nekateri oboževalci ga moledujejo, da zamenja frizerja, saj mnogim ni všeč predvsem to, kako mu je frizer pobril zadnji del glave.

Negativni odzivi

Košarkarski navdušenci se na Twitterju sprašujejo "zakaj je to storili?", drugi pa menijo, da je Dončić z novo pričesko videti kot kriminalec. "Brivec se je preveč osredotočil na tisto šahovsko partijo, v kateri je bil Luka," je še en zabaven komentar, ki leti na novo pričesko slovenskega košarkarskega asa.

Nekateri so začeli komentirati celo pod nepovezanimi objavami na Instagram profilu brivnice. "Popravi Luko, brat," je le eden izmed številnih komentarjev, ki izkazujejo nezadovoljstvo.

Striže se, kjer se strižejo veliki

Brivnica Hair Culture, ki jo je obiskal, je služila že številnim slavnim športnikom. Njihovi brivci so v zadnjih treh letih med drugim skrbeli za košarkarja Vlatka Čančarja, pa tudi za nogometna zvezdnika Artura Vidala in Samirja Handanovića.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hair Culture (@hchairculture)

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol