J. B. | 21. 10. 2022, 13:33

FOTO: Mirjam Poterbin do ušes nasmejana kljub vse bolj umazani vojni s sinom Luko Dončićem

Bobo

Mama največjega slovenskega športnega zvezdnika je svoje sledilce na Instagramu "posladkala" z zanimivo fotografijo, ki priča, da ji bizaren spor več kot očitno ni prišel do živega.

Mirjam Poterbin dejstvo, da se bo morala s sinom Luko Dončićem skoraj zagotovo srečati na sodišču, več kot očitno ne krati spanca. Mama košarkarskega zvezdnika iz lige NBA v teh dneh tako v Sloveniji kot tudi v Združenih državah Amerike dviguje ogromno prahu zaradi spora, v katerega se je zapletla s svojim sinom.

Jedro spora med mamo in članom Dallasa je upravljanje košarkarjeve blagovne znamke. Sin je upravljanje želel prevzeti v svoje roke, toda Poterbinova je temu nasprotovala. Sprti strani med pogovori nista našli dogovora, kar pomeni, da bo o vsem skupaj odločalo sodišče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Povsem načeti odnosi s sinom Poterbinovi več kot očitno niso izbrisali nasmeška na obrazu. O tem priča njena zadnja objava na Instagramu. Fotografskemu objektivu se je v družbi Sebastiana in članic skupine Bepop nastavila v oprijeti obleki z bleščicami, na njenem obrazu pa je kraljeval širok nasmeh do ušes. Kot da bi po svetu stopala povsem brezskrbno ...

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ