J. B. | 19. 10. 2022, 10:49

Vse bolj umazana vojna med Dončićem in njegovo mamo: poglejte, kaj je storila lastnemu sinu

Profimedia/Instagram/Mirjam Poterbin/fotomontaža

Bitka za nadzor nad blagovno znamko najboljšega slovenskega košarkarja vseh časov se nadaljuje, več kot očitno pa je, da se bosta Ljubljančan in njegova mama soočila kar na sodišču!

Luka Dončić se bo v noči s srede na četrtek podal v novo sezono lige NBA, toda v prihodnjih mesecih se očitno ne bo boril le s tekmeci iz severnoameriške košarkarske lige, marveč tudi s svojo mamo. Kot je s serijo zapisov na Twitterju pojasnil Josh Gerben, priznani ameriški odvetnik za blagovne znamke, vojna med Mirjam Poterbin in njenim zvezdniškim sinom postala vse bolj umazana.

Kaj se dogaja med njima, je že znana zgodba. Dončić je pri ameriškem uradu za patente in blagovne znamke vložil zahtevek za pridobitev popolnega nadzora nad blagovno znamko "Luka Doncic 7", ki jo upravlja njegova mama. Že to je dalo slutiti, da v odnosu med mamo in sinom vse ni tako, kot bi moralo biti. Da je to res tako in da je njun odnos na najnižji možni točki, pa še dodatno priča odgovor Poterbinove.

Sodni postopek bi lahko trajal več kot dve leti

Dončićeva mama se je na sinovo zahtevo odzvala prejšnji četrtek. Poterbinova zahteva, da se zadeva zavrže, ker v Lukovi sodni vlogi po njenem mnenju ni utemeljene podlage za izpodbijanje registracije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

"Odgovor Lukove mame je presenetljiv, saj bi lahko Luka in njegova mama, če bi med njima potekala aktivna pogajanja o poravnavi, zahtevala prekinitev postopka," je pojasnil Josh Gerben in pripomnil, da bo vojna med Dončićem in Poterbinovo verjetno še dolga in še precej bolj umazana. "Če se bo začel sodni postopek, bi lahko trajal več kot dve leti," je dodal Gerben.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord