R. K. | 3. 3. 2023, 08:43

Goran Dragić tik pred podpisom z novim klubom: bo prehitel Dončića in pred njim osvojil prstan?

Profimedia

Klub, s katerim se dogovarja slovenski košarkar, je zmagal že 16 tekem zapored in je trenutno na samem vrhu lestvice.

Iz ZDA prihajajo novice, da bi lahko Goran Dragić že zelo kmalu podpisal pogodbo z novim klubom. Zanj se po poročanju dobro obveščenih virov zanimajo Milwaukee Bucks, uradni dogovor pa bi lahko dosegli že danes.

Po tem, ko so Dragića pred kratkim odpustili Chichago Bulls in je postal prost igralec, se bo najverjetneje še danes srečal s predstavniki Milwaukee Bucksov. O tem klubu je slovenski košarkar sicer razmišljal že pred časom, še preden je podpisal pogodbo z Brooklyn Nets, poroča Espn.

Na lovu za prstanom

V klubu iz Milwaukeeja verjamejo, da jim lahko Dragićevo vodenje in sposobnosti pomagajo pri lovu na naslov prvaka. Trenutno jim namreč kaže izjemno dobro, saj so zmagali na 16 zaporednih tekmah in na vrhu lestvice za prvaka vzhodne konference prehiteli Boston Celtics.

Profimedia

Goran Dragić je bil v začetku svoje kariere sicer znan kot eden najboljših branilcev lige, igral je za Phoenix, Houston in Miami, v zadnjih dveh sezonah pa je bil močna rezerva pri klubih iz Toronta, Brooklyna in Chicaga, so spomnili pri Espn.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.