J. Z. | 31. 7. 2022, 15:34

Goran Dragić se je s košarkarskimi legendami zabaval v Beogradu

Instagram/Goran Dragić/fotomontaža

Kapetan slovenske košarkarske reprezentance proste dni preživlja v srbski prestolnici, kjer mu ne manjka dobre družbe. Razkril je, s kom se druži v odmoru med tekmami. 

Eden najboljših slovenskih košarkarjev Goran Dragić, ki še ni rekel zadnje o morebitnem nastopu na bližajočem se evropskem prvenstvu, te dni uživa v Beogradu.

Tam se je srečal z družbo košarkarskih legend in na Instagramu objavil fotografijo, ki je med športnimi navdušenci požela veliko navdušenja. Na kupu se je namreč zbrala "močna ekipa", kot je zapisal Dragić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Na večerji so se srečali nekdanji srbski košarkar Miroslav Berić, trener Saša Dončić, nekdanji reprezentant Rašo Nesterović in predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec. 

Kaj so počeli v Beogradu, Dragić ni razkril. Njegovi sledilci pa v komentarjih ugibajo, če se je s predsednikom košarkarske zveze dogovarjal za nadaljnje nastope v dresu reprezentance. 

Profimedia

"Dejmo Gogi, no… sam se to EP prrrrrroooosssssiiimmmm! 🤍💙❤️ Pol si pa res frej," mu je napisal eden od sledilcev.

Zbadanje mlajšega kolega

Se je pa Dragiću pri objavljanju fotografije pripetila napaka, zaradi česar je fotografijo najprej dvakrat objavil. Zaradi tega se je z njim pošalil tudi njegov mlajši reprezentančni kolega Luka Dončić. Zapisal je, da je tako dobra družba, "da jo je mogel kar dvakrat objaviti"

Instagram/Goran Dragić

Soigralca sta se sicer pred tedni družila na Hrvaškem, kjer sta se zabavala s še eno košarkarsko legendo. Obiskala sta zabavo, na kateri je glasbo vrtel kar Shaquille O'Neal

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol