20. 1. 2023, 08:01 | Vir: STA

Goran Dragić z ekipo zmagal v Parizu, na tekmo prišel tudi Primož Roglič

Instagram/primozroglic

36-letnik je imel na voljo 14 minut, v tem času pa je zadel enega od treh metov na koš za tri točke ter po dva skoka in podaji.

Košarkarji Chicago Bulls so v severnoameriški ligi NBA gostovali v Parizu, kjer so se pomerili z Detroit Pistons in v razprodani dvorani Accor zmagali s 126:108. Goran Dragić je k zmagi bikov prispeval tri točke, dva skoka in dve podaji. Razveselil se je tudi obiska kolesarskega asa Primoža Rogliča, ki je nedavno dobil drugega otroka

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

Na tekmi je blestel košarkar s francoskim priimkom Zach LaVine, ki je dejal, da je bil njegov pradedek Francoz, in za bike dosegel 30 točk. "Mogoče mi tu na stari celini bolj ustreza zrak," je dejal LaVine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon)

DeMar DeRozan je za bike, ki nikoli niso zaostajali, dodal 26 točk, Nikola Vučević pa je tekmo končal s 16 točkami, 15 skoki in šestimi podajami.

Dragić je imel na voljo 14 minut, v tem času pa je zadel enega od treh metov na koš za tri točke ter po dva skoka in podaji.

Pri batih je bil prvi strelec Bojan Bogdanović s 25 točkami, Killian Hayes, edini Francoz v obeh ekipah, pa je dosegel štiri točke za Detroit ob skromnem metu 2-13, vendar je dodal osem podaj. "Malo smo jezni, da nocoj nismo zmagali," je po tekmi v domovini dejal Hayes.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol