J. B. | 27. 1. 2023, 08:52

Kako huda je poškodba Luke Dončića? Trener Dallasa po tekmi postregel z nepričakovanim komentarjem

Profimedia

Koliko časa bo počival izjemni slovenski zvezdnik? Iz Združenih držav Amerike prihajajo prve informacije ...

Prvič v sezoni 2022/23 se je zgodilo, da je Luka Dončić tekmo lige NBA sklenil brez doseženega koša. Ne samo prvič v sezoni, tudi prvič v njegovi karieri. Toda daleč od tega, da je imel tako slab dan ... Slovenskemu zvezdniku je na tekmi s Phoenixom ponagajala poškodba.

Bil je nasmejan

Že na začetku tekme je začutil bolečine v gležnju, ki so bile tako hude, da je po vsega treh minutah odšepal v garderobo. Dončić je imel v preteklosti že nemalo težav z gležnjem, zato navijači Dallasa trepetajo, da je pred 23-letnikom daljši počitek.

Za zdaj še ni znano, koliko časa bo Luka Dončić dejansko počival, toda iz garderobe Dallasa prihajajo spodbudne novice.

Jason Kidd, trener Dallasa, je po tesni zmagi (99:95) razkril, da je bil Luka Dončić po tekmi dobro razpoložen. "Videli bomo, kaj bo. Verjetno bomo imeli več informacij, ko bomo prispeli v Utah. Ko smo prišli v slačilnico, je bil Luka nasmejan. Deloval je dobro. Vesel je bil za soigralce, ker so slavili tudi brez njega," je poudaril Jason Kidd.

Profimedia

Ameriški mediji ob tem poročajo, da naj bi prvi zdravniški pregledi ovrgli težjo poškodbo. Kljub vsemu gre pričakovati, da bo Luka Dončić izpustil vsaj kakšno tekmo svojega kluba.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord