R.S. | 1. 12. 2023, 20:42

Kot strela z jasnega: Luka Dončić postal očka (imamo prvo fotografijo)

Instagram/Luka Dončić/fotomontaža

Z zaročenko sta se razveselila ...

Luka Dončić se je z zaročenko Anamario Goltes razveselil prvega otroka. Par je včeraj dobil hčerko Gabrielo, Goltesova pa je imela rok decembra. Čeprav skrbno skrivata svoje zasebno življenje, je priznani ameriški novinar Marc Stein na družbenem omrežju X zapisal, da bo slovenski košarkar ponoči izpustil domačo tekmo proti Memphisu zaradi osebnih razlogov. Pozneje je Dončić na družbenih omrežjih delil prvo fotografijo svoje hčerke. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Najprej zaroka, nato prvi otrok

7. julija sta naznanila zaroko - zaročila sta se na Bledu, pozneje pa novico delila s sledilci. Spoznala sta se pri rosnih 12 letih na počitnicah na Krku. Leta 2016 sta postala par. Dve leti pozneje sta imela krajši premor, nato pa sta ljubezni dala še eno priložnost. Preselila sta se v Ameriko, kjer jima družbo delajo trije pasji kosmatinci - Hugo, Gia in Viki

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Noče, da jo predstavijo kot dekle Luke Dončića

O izbranki Luke Dončića se ne ve veliko. Goltesova se je v zadnjih letih umaknila iz javnosti, tudi njenih objav na družbenih omrežij je vse manj. Kljub temu pa je leta 2019 za Cosmopolitan povedala, da ne želi, da jo predstavijo kot dekle Luke Dončića. 

"Vedno imam raje, da me predstavijo kot Anamario, in ne kot dekle Luke Dončića. Zato tudi pridno študiram in stopam po svoji poti. Moj cilj ni biti le žena uspešnega moškega, rada bi postala uspešna poslovna ženska. Rada imam svoje cilje v življenju in vedno težim k postavljanju novih. Mislim, da se lahko v tem svetu zelo hitro izgubiš, zato se mi zdi pomembno, da se vsak dan posvečamo sebi. Da uresničujemo svoje želje, cilje, da smo srečni sami s sabo. Samo ko je človek srečen sam, je lahko dober otrok, partner, prijatelj ... Mislim, da to na koncu največ šteje," je dejala. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol