28. 6. 2022, 08:41

Novi dresi košarkarske reprezentance naprodaj: kje ga lahko dobite in koliko boste odšteli zanj?

Twitter/KZS

Kdaj bodo do svojega primerka lahko prišli košarkarski navdušenci, ki bi si novega dresa želeli?

Slovenska reprezentanca se je iz Trsta preselila nazaj v Ljubljano, kjer pili zadnje podrobnosti pred tekmama tretjega ciklusa kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2023. Slovenci se bodo v četrtek, 30. junija ob 20.15 uri v razprodanih Stožicah pomerili s Hrvaško, nato pa v nedeljo, 3. julija za konec prvega dela kvalifikacij ob 17. uri gostovali še v Stockholmu.

V Stožicah že na voljo navijaški dresi

Tik pred zaključkom koledarskega leta 2021 je Košarkarska zveza Slovenije sklenila dolgoročno sodelovanje s priznanima proizvajalcema športne opreme Nike in Jordan Brand.

V opremi novega partnerja športne opreme sta se ženska in moška članska reprezentanca že predstavili, reprezentanca pa je na petkovi tekmi v Trstu debitirala v povsem novem dresu, ki so ga posebej za slovensko reprezentanco oblikovali pri Jordan Brandu. S tem je slovenska izbrana vrsta ob francoski in hrvaški postala šele tretja reprezentanca v Evropi, ki nosi drese s priljubljenim logotipom ''Jumpman'' na prsih.

Na voljo tudi za navijače

Hkrati s tekmovalnimi dresi je v Slovenijo prispela tudi prva pošiljka navijaških dresov enakega dizajna, ki so po odločitvi opremljevalca edini na voljo za prodajo.

https://www.metropolitan.si/sport/kosarka/kje-boste-ko-se-bo-slovenska-kosarkarska-reprezentanca-pomerila-proti-hrvaski-to-je-druga-najbolj-vroca-lokacija-za-ogled-tekme/

Na Košarkarski zvezi Slovenije so ob menjavi opremljevalca naročili maksimalno možno količino navijaških dresov, ki jo je opremljevalec lahko fizično izdelal, dobava le teh pa bo zaradi obsežne količine naročila prispela v več sklopih do konca meseca avgusta (prva pošiljka sredi julija, druga začetek avgusta in tretja konec avgusta 2022).

Nato bo naslednja pošiljka v Sloveniji konec leta 2022. Tako verjamemo, da bodo do konca koledarskega leta do svojega primerka prišli vsi navijači, ki bi si tega želeli. 

Ekskluzivna prodaja navijaških dresov #mojtim se bo začela na četrtkovi tekmi med Slovenijo in Hrvaško v Stožicah. Na voljo bo približno 600 dresov bele barve, temni dresi bodo na voljo od konca julija naprej.

Po ceni 100 evrov bo dres možno kupiti na stojnicah Stadionshopa, uradne navijaške trgovine Košarkarske zveze Slovenije. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.