16. 5. 2022, 15:48

Poglejte, kako je na Dončićevo igro vplivala luna

Profimedia

Za njim so neverjetna prva 3 leta v ligi, dosegel je veliko, a širši javnosti je manjkal ikonični trenutek končnice, da bi soglasno dala pečat, da je genij. 

Luka Dončić je sinoči odigral mitsko tekmo, ki bo z zlatimi črkami zapisana v njegovem bogatem življenjepisu, ki ga bo imel, ko bo svoje superge obesil na klin. Izpad podprvaka lige s 64 zmagami v redni sezoni, na sedmi tekmi, v gosteh, po porazu 2-3 v nizu bi moral biti dovolj, da se Dončića preneha jemati kot samoumevnega. Včeraj že na samem začetku je bilo jasno, da bo Luka spet odgovoril na trenutek, ko je hitro povezal 10 točk. 

"Luka je v drugem krogu končnice požgal sonca," piše v tvitu. Poglejte si statistiko na sedmih tekmah te serije. Impresivno.

Kako so na njegovo igro vplivale zvezde?

Tukaj je nekaj značajskih lastnosti rojstne karte Luke Dončića. Ta opis še zdaleč ni izčrpen, lahko pa osvetli njegovo osebnost, ki je vedno zanimiva za profesionalne astrologe ali ljubitelje astrologije.

Ogenj prevladuje v Lukovi natalni karti in ga obdaja z intuicijo, energijo, pogumom, samozavestjo in entuziazmom! Nagnjenj je k strasti, uveljavlja svojo moč volje, gre naprej, da doseže svoje sanje in cilje. Relativna šibkost tega elementa je težava pri umiku ali nekakšna drznost, ki ga lahko spodbudi k neumnosti.

Prevlada vodnih znakov kaže na visoko občutljivost skozi občutke. Srce in čustva Luke so gonilna sila in na Zemlji ne more storiti ničesar, če ne čuti močnega osnovnega naboja.

Kaj pa luna?

"Ta mrk se bo zgodil v vrsti dolgih potovanj in duhovnih iskanj. Posledično bo vaše stališče verjetno postalo duhovno. Bodite etični pri vsem, kar počnete, in zaupajte svoji karmi. Očetovo vodstvo vam bo pomagalo pri sprejemanju najboljših odločitev za vaše življenje. To je odličen čas za dolgo potovanje, idealno na sveto lokacijo," pravi astrologija in Luka se je odločil, da gre na potovanje po naslov najboljše košarkarske lige na svetu. 

Le ni vse v zvezdah. Naša zvezda ima tudi izjemno tehnično znanje, ki ga lahko vidimo na naslednjem posnetku. 

Luka je na tekmi zadeval, kar je želel. V tretji četrtini se je sprostil in zabaval, v četrti pa je sedel na klop in odpočil za prihajajoči konferenčni finale.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord