J. B. | 5. 10. 2022, 08:35

V diskoteki so mu stregli po življenju. Košarkar utrpel grozljive poškodbe, policija tava v temi

Facebook/Haris Samardžić/posnetek zaslona

Star je šele 21 let, imel je vse pred sabo, sanjal je, da bo nekoč uspešen športnik. Zdaj pa se namesto s tekmeci v bolnišnici bori za življenje ...

Bosno in Hercegovino pretresa brutalen napad na mladega košarkarja Azurja Terzića, ki se v bolnišnici bori za življenje. Komaj 21-letni član kluba KK Igman Burča se je pred dnevi s prijatelji odpravil v nočni klub v Cazinu. Nenadoma je izginil neznano kam, kasneje so ga naključni mimoidoči našli nezavestnega in s hudimi poškodbami.

Terzić je med drugim utrpel zlomljeno hrbtenico, policija pa za zdaj tava v temi.

Košarkarjevi prijatelji in preostali obiskovalci nočnega kluba trdijo, da niso opazili ničesar sumljivega. Toda marsikomu je čudno, da v času domnevnega incidenta ni delovala niti ena varnostna kamera. Hitro so se začele širiti govorice, da je bilo vse skupaj zgolj nesreča, da se je Terzić poškodoval pri padcu z višine.

Toda njegova družina trdi, da narava poškodb, ki jih je košarkar utrpel, priča, kako preprosto ni možno, da bi bil kriv padec. Še več, Terzićeva družina je prepričana, da je bil mladenič tarča poskusa uboja! Zakaj bi mu kdo želel streči po življenju in seveda kdo, za zdaj ostaja zavito v tančico skrivnosti. Kot marsikaj drugega v tem skrivnostnem primeru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Azur Terzić (@zukat4_)

Kot je še sporočila košarkarjeva družina, je Terzić trenutno v umetni komi. Še vedno se bori za življenje, a so zdravniki optimistično razpoloženi. Pred njim je tudi zahtevna in zapletena operacija, o tem, kakšne bodo posledice grozljive poškodbe, pa še ne želijo govoriti.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.