J. B. | 3. 3. 2023, 14:40

Veliki otrok, ki ves čas joka? Luka Dončić se je odzval na glasne kritike in poslal sporočilo, ki močno odmeva

Profimedia

Slovenski košarkarski zvezdnik se je odzval na ostre besede, ki v zadnjem času letijo v njegovi smeri.

Luka Dončić ostaja eden najvidnejših posameznikov v svetu košarke. Tudi v tej sezoni je gonilna sila Dallasa, ki pa mu kljub izjemnim igram fanta iz Slovenije ne gre vse po načrtih. Dallas se je pred začetkom sezone odkrito spogledoval z najvišjimi mesti v ligi NBA, toda realnost je takšna, da se bo moral še kako potruditi za nastop v končnici.

In čeprav Dončićevim igram nikakor ne gre gledati pod prste, dejansko obstajajo takšni, ki Ljubljančana ves čas kritizirajo.

Po Dončiću je udaril tudi znani novinar in komentator Michael Wilbon. "Dallasov zvezdnik Luka Dončić je velika zvezda. A tudi velik otrok. Ves čas joka in se pritožuje. Z rokami maha pred očmi sodnikov. Igralci gredo v drugo smer, njega pa to ne zanima," je bil oster Wilbon.

Profimedia

Prav prerekanje s sodniki je nekaj, kar Dončiću očitajo številni. Ob tem se najdejo tudi takšni, ki so mnenja, da Dallas ne dosega najboljših rezultatov prav zaradi Dončića. Čeprav so njihovih argumenti roko na srce na trhlih temeljih. Dončić je navsezadnje v tej sezoni najboljši strelec lige NBA!

Vedno bo užival v košarki

"Ljudje pričakujejo veliko. Tudi to, da boš na vsaki tekmi dal ... Ne vem, 40 točk in več. Ko ti to ne uspe, te kritizirajo," se je na kritike odzval otrok ljubljanske Olimpije in nadaljeval: "Pritisk bo vedno obstajal, sam pa sem že nič kolikokrat poudaril, da uživam v košarki. Od majhnega dalje sem sanjal, da bom počel, kar počnem. Zadovoljen sem. Super je tudi, da si lahko s košarko služim denar. Glasni kritiki pa ... Vedno bodo obstajali. In kar naj obstajajo. Jaz bom ne glede na vse vedno užival v košarki."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol