J. B. | 26. 9. 2022, 15:35

VIDEO: Zaprosil jo je na košarkarski tekmi, njena reakcija je osupnila vse

Twitter/Balkan sport/posnetek zaslona

V načrtu na prvi pogled ni bilo napak. Fant je vse storil tako, kot si je zamislil. Toda tega, kar je sledilo, ne bo pozabil nikdar. Žal zaradi napačnega razloga.

Pretekli konec tedna je bila Moskva prizorišče superpokala košarkarske lige VTB, v ruski prestolnici so se mudili tudi igralci Partizana. Prav na tekmi med Beograjčani in Zenitom iz Sankt Peterburga je na tribunah dvorane prišlo do dogodka, ki ga neimenovani par ne bo nikdar pozabil.

Toda trenutek, ki bi moral biti čudoviti začetek nepozabne zgodbe, se je za neimenovanega fanta in njegovo dekle sprevrgel v pravo nočno moro.

Sredi tekme se je mladenič odločil za pogumno potezo. Vsem na očeh je zaprosil svojo spremljevalko, kar so hitro opazili tudi organizatorji tekme. Par se je znašel na velikem semaforju, toda ko so bili gledalci že pripravljeni, da zaljubljenca pozdravijo z gromkim aplavzom, je v dvorani zavladala smrtna tišina.

Dekle snubitve na očeh vseh v dvorani ni sprejelo dobro. Fant se je po nekaj sekundah razočaran dvignil na noge in odšel stran, rdečelaska, ki se je več kot očitno počutila zelo nelagodno, pa se je prijela za glavo. Snubitev je več kot očitno padla v vodo ... Kako se je zgodba končala, ni znano, toda glede na videno bo fant še dolgo obžaloval, da je storil, kar je.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol