28. 7. 2022, 09:04

Vam je uspelo dobiti svojo? Vstopnice za spektakel SPET pošle za med

Twitter/NBA

Ste bili eni tistih, ki so nestrpno čakali, da boste v Stožicah videli zaigrati velemojstra iz NBA? Ko so organizatorji tekme med Slovenijo in Srbijo začeli prodajati vstopnice, se je ponovno zgodilo pričakovano. 

V okviru priprav na evropsko prvenstvo, ki bo od 1. do 18. septembra, bo slovenska košarkarska reprezentanca odigrala šest pripravljalnih tekem, od tega štiri na domačih tleh.

Vrhunec domačega reprezentančnega vrveža, katerega del bo tudi Luka Dončić, bo tekma Slovenija-Srbija v ljubljanskih Stožicah.

Luka Dončić bo s slovensko košarkarsko reprezentanco znova igral v razprodanih Stožicah. Vstopnice za tekmo Slovenija-Srbija, ki bo 17. avgusta ob 20.15, so znova šle za med. Glavnina je namreč pošla po nekaj urah.

Vstopnice, so šle v prodajo v ponedeljek ob 17. uri, a že po nekaj urah jih je na voljo ostalo le še za vzorec. Cena se je sicer v osrednjem zelenem ringu gibala med 35 in 50 evri, v rdečem ringu 15 evrov, za elitne sedeže ob robu igrišča pa je treba odšteti 250 in 300 evrov.

Eventim/posnetek zaslona

Jasno je, da bo v Stožicah, podobno kot že na odmevni junijski kvalifikacijski tekmi Slovenija-Hrvaška, prostora za vse ljubitelje košarke premalo, kar je spodbudno, saj to pomeni, da znova stojimo za košarkarji in smo jih pripravljeni podpirati s tribun tudi, če tekma ni tako pomembna, kot je bila tista s Hrvaško.

Tik pred potjo na evropsko prvenstvo se bo slovenska reprezentanca v četrtem kvalifikacijskem oknu pomerila z Estonijo v Celju (25. 8.) in Nemčijo v Münchnu (28. 8.).

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol