D. D. | 8. 6. 2023, 09:04

Lionel Messi "zrušil" Instagram: osupljivo, kaj se je zgodilo s profilom njegovega novega kluba

Profimedia

Neverjetno, kakšen vpliv na družbene medije ima eden najboljših nogometašev vseh časov.

Inter Miami že čuti posledice novice, da se bo Lionel Messi ta mesec kot prost nogometaš priključil klubu iz lige MLS. Klub je, odkar je Argentinec sporočil odmevno odločitev, na Instagramu pridobil več kot milijon sledilcev!

"Pridružil se bom Interju Miami. Odločitev je stoodstotno potrjena. Če bi šlo za vprašanje denarja, bi odšel v Arabijo ali kam drugam. Zdelo se mi je, da gre za veliko denarja. Resnica je, da se razlogi za mojo odločitev ne skrivajo v denarju," je pojasnil dolgoletni zvezdnik Barcelone.

Prihod Messija so komentirali tudi njegovi bodoči soigralci: "Menim, da ta klub ni pripravljen na Messijev prihod. Imamo začasni stadion, ljudje se lahko preprosto sprehajajo po igrišču, nimamo vrat. Prav tako na stadion odhajamo brez varnostne službe. Mislim, da niso pripravljeni. Upam pa, da bo prišel," je povedal Nick Marsman.

Kakšen vpliv ima igralec na prisotnost kluba v družbenih medijih, dokazuje tudi dejstvo, da je po Messijevi sobotni poslovilni tekmi Paris Saint-Germain utrpel močan upad števila sledilcev na Instagramu. Francoskim prvakom je število sledilcev upadlo za vsaj 900.000, s prvotnih 69,9 milijona na 69 milijonov, poroča portal Inside Sport. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord