Uredništvo | 21. 11. 2023, 17:38

Najlepšo hrvaško nogometašico poklical sam Cristiano Ronaldo: razkrila je, kaj bosta že kmalu skupaj počela

Instagram/Ana Marija Marković

In to ni edini znani nogometaš, s katerim je lepotica v stiku. Dopisuje si tudi z Neymarjem, v katerega polaga celo nekatere svoje upe.

Hrvaška nogometašica Ana Marija Marković daleč naokoli slovi po svoji lepoti. Mnogi se strinjajo, da je najleša hrvaška nogometašica, s tremi milijoni sledilci na Instagramu pa jo označujejo tudi za najbolj znano Hrvatico na družbenih omrežjih. Z javnostjo je pred kratkim delila veselo novico, da se bo kmalu srečala s svojim nogometnim idolom Cristianom Ronaldom.

Razlog za njuno srečanje je sicer sponzorske narave, saj je nogometašico k sodelovanju povabilo podjetje Binance, ki upravlja največjo borzo kriptovalut glede na dnevni obseg trgovanja s kriptovalutami. Eden od lastnikov podjetja pa je tudi Ronaldo. Z njim naj bi simpatična Hrvatica v okviru oglaševalske kampanje posnela skupni videospot, piše Dnevnik.hr.

Bo k popularizaciji ženskega nogometa pomagal Neymar?

Markovićevo, ki trenutno igra za švicarski klub Grasshopper, sicer na Instagramu spremljajo številne znane osebe, med njimi tudi brazilski nogometni zvezdnik Neymar, ki pogosto všečka njene fotografije. Hrvatica je pred kratkim razkrila, da jo je tudi kontaktiral in da si dopisujeta. Izrazila je upanje, da ji bo Brazilec pomagal pri popularizaciji ženskega nogometa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Marković⚡️ (@anamxrkovic)

"Dopisujeva se, a le na nogometni osnovi. Neymar je izjemen nogometaš. Upam, da mi ga bo uspelo prepričati, da bo podprl ženski nogomet in da bo lahko opravil svoj del izven igrišča za popularizacijo ženskega nogometa,'' je Ana Maria Marković, ki si prizadeva, da ženski nogomet v primerjavi z moškim ne bi bil več v tako podrejenem položaju, dejala v intervjuju za 20Minuten.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol