R. K. | 10. 3. 2023, 13:38

Cristiano Ronaldo s to gesto ganil svet: ne boste verjeli, kako je razveselil 10-letnega dečka (VIDEO)

Profimedia/Twitter/Turki Alalshikh/posnetek zaslona/fotomontaža

Nogometni zvezdnik, ki trenutno igra v Savdski Arabiji, je spet dokazal, da ima veliko srce.

Po spletu je zaokrožil posnetek, zaradi katerega se je nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo ponovno znašel v središču pozornosti. Nogometaš kluba Al-Nassr iz Savdske Arabije je namreč po nedavni tekmi svojega kluba izpolnil željo 10-letnemu sirskemu dečku, ki je v uničevalnem potresu, ki je prizadel Turčijo, izgubil očeta. Nogometaševo gesto, s katero je dokazal, da ima veliko srce, so zabeležile tudi kamere.

Deček Savdijce ganil po televiziji

V Savdski Arabiji so na takrat še neznanega dečka postali pozorni, ko se je v prispevku o potresu v Turčiji pojavil po televiziji in izrazil željo, da bi za reševalno ekipo, ki jo je po potresu v Turčijo poslala Savdska Arabija, 'igral' tudi Cristiano Ronaldo.

Posnetek je nato na družbenih omrežjih delil predsednik savdskega sveta direktorjev General Entertainment Authority Turki Alalshikh in uporabnike zaprosil za pomoč pri identifikaciji dečka. 

Twitter/Turki Alalshikh/posnetek zaslona

Ronaldu dejal, da ga ima rad

Dečka jim je kmalu uspelo identificirati kot Nabila Saeeda, nato pa so ga skupaj z njegovo mamo povabili v Savdsko Arabijo, kjer je na tekmi Al-Nassra proti Al-Batinu na stadionu Marsool Park srečal svojega idola

10-letnik je bil nad potovanjem v Savsko Arabijo vidno navdušen. Dejal je, da ne more verjeti, da je v Savdski Arabiji, nogometnemu zvezdniku pa je, preden ga je objel, povedal, da ga ima rad. Ronaldo je nato z dečkom še nekaj časa kramljal, 10-letnik pa si je ogledal tudi tekmo Ronaldovega kluba.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec