J. B. | 9. 2. 2023, 20:51

Ste videli tole?! Cristiano Ronaldo kot vesoljec z drugega planeta, Portugalcu uspel podvig, ki odmeva po vsem svetu (VIDEO)

Profimedia

V trenutku, ko so se mu ljudje najbolj posmehovali, je eden najboljših nogometašev vseh časov iz rokava potegnil aduta, ob katerem so vsi ostali brez besed.

Kaj takšnega! Potem ko se je na začetku nove pustolovščine v Savdski Arabiji mučil, da bi se težko bolj, je zdaj Cristiano Ronaldo vendarle dokazal, da še ni za staro šalo. Skorajda je že bil tarča vsesplošnega posmeha, ko je odgovoril na način, ki ga - roko na srce - ni pričakoval nihče.

Profimedia

Portugalski zvezdnik je "razgrajal" v državnem prvenstvu Savdske Arabije in na tekmi med njegovm Al Nassrom in Al Wehdo zabil kar, verjeli ali ne, štiri gole!

Cristiano Ronaldo je za štiri zadetke potreboval vsega 40 minut; dva gola je zabil v prvem, dva v drugem polčasu tekme, ki se je končala s 4:0 za Al Nassr.

Ker je na uvodnih dveh tekmah v Savdski Arabiji igral relativno slabo, se je že znašel na udaru glasnih kritik. Med drugim je bil do njega kritičen lasten trener, celo eden od arabskih šejkov se je na glas spraševal, ali je bilo res vredno vložiti toliko v nogometaša, ki bo pri Al Nassru letno zaslužil kar 200 milijonov evrov.

Toda zimzeleni fant z Madeire je naposled dokazal, da ga ne gre odpisati kar tako. Ob tem pa ne smemo pozabiti niti dejstva, da je Ronaldo s svojim tokratnim strelskim podvigom presegel neverjeten mejnik 500 doseženih ligaških zadetkov v svoji karieri. In to dejansko pove marsikaj. To pove vse. Pa četudi ga ne marate ...

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol