J. B. | 23. 11. 2022, 12:55

Dobitek, ki bi lahko rešil vse vaše finančne težave: poglejte, koliko je bila vredna ena največjih športnih senzacij

Profimedia/fotomontaža

Plače nogometašev dokazujejo, da je brcanje žoge odličen posel. Lionel Messi vsako uro zasluži skoraj 2300 evrov! Odličen vir zaslužka so tudi stave na nogometne tekme. Kdor je v torek stavil na Savdsko Arabijo, ima danes polno denarnico.

V torek je svet nogometa doživel eno največjih senzacij v zgodovini. Argentina je morala priznati premoč Savdski Arabiji, saj je favorita za končno zmago na kolena spravil pravi nogometni malček. V Savdski Arabiji so neverjeten uspeh znali proslaviti. Država je sredo razglasila za državni praznik.

Nikomur ni bilo treba ne v službo ne v šolo. Ko se bodo nogometaši vrnili domov, jih bodo ne glede na to, kaj bo sledilo, pričakali kot heroje.

Kralj Salman bin Abdulaziz in prestolonaslednik Mohamed bin Salman naj bi že razmišljala, s čim vse nagraditi nogometaše. Pregrešno drage vile, nesramno dragi avtomobili, kupi denarja; vse to čaka igralce, ki so v kozji rog ugnali Lionela Messija in druščino.

Je bil sploh kdo dovolj pogumen?

Čisto pravega bogastva so se medtem razveselili tudi vsi tisti, ki so bili dovolj pogumni, da so stavili denar na zmago Savdske Arabije. Kdor je na slavje Arabcev pred začetkom tekme stavil 100 evrov, je bil po tekmi v povprečju bogatejši za okrog 1400, 1500 evrov. Kdor je bil tako prepričan o zmagi avtsajderja, da je nanj stavil kar med prvim polčasom, ki ga je Argentina dobila z 1:0, je danes skorajda bogataš.

Profimedia

Kot je razkrila stavnica Betfair, je bila med odmorom kvota na zmago Savdske Arabije kar ena proti 500. Ali povedano drugače: kdor je torej med polčasom stavil 100 evrov na zmago Savdske Arabije, je bogatejši za osupljivih 50.000 evrov! Se pa seveda poraja vprašanje, ali je sploh bil kdo tako pogumen, da se je odločil za takšno potezo.

Stavil 155.000 evrov na Argentino in izgubil vse

Medtem je avstralska stavnica TAG razkrila, da je nekdo stavil neverjetnih 155.000 evrov na zmago Argentine. In, jasno, izgubil vse! Poteza je bila precej nelogična tudi zato, ker bi neznanec v primeru zmage zaslužil "le" okrog 19.000 evrov.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec