J. B. | 8. 12. 2022, 10:50

Drama v portugalski reprezentanci! Cristiano Ronaldo je po selektorjevi košarici želel pospraviti kovčke in zapustiti Katar

Profimedia

Nov dan, nova drama zaradi možakarja z Madeire, ki se kljub temu, da se bliža zrelim letom, še vedno obnaša kot razvajen otrok ...

Dolga leta je bil v središču pozornosti, dolga leta je zabijal gole, osvajal lovorike in pobiral nagrade. Toda zob časa ne prizanese nikomur in tudi Cristiano Ronaldo bo moral prej ali slej sprejeti, da ni več to, kar je bil nekoč. A vse bolj se zdi, da ima Portugalec zelo resne težave pri soočanju z dejstvi. 

Farsa neverjetnih razsežnosti

Mundial v Katarju, ki bi moral biti čudovit reprezentančni labodji spev enega najboljših nogometašev vseh časov, se po zaslugi njegovega obnašanja spreminja v farso neverjetnih razsežnosti. Začelo se je v predtekmovanju; ko je bil Ronaldo na tretji tekmi Portugalske predčasno zamenjan, je zagnal vik in krik, kot da bi se mu zgodila neverjetna krivica.

Profimedia

Portugalski selektor Fernando Santos se je, potem ko je leta in leta mirno prenašal nogometaševe muhe, naposled odločil, da ne bo več milosten z njim. Ronalda je na tekmi osmine finala s Švico posedel na klop za rezerve, s tem pa odprl čisto pravo Pandorino skrinjico, iz katere prihaja vedno več neverjetnih podrobnosti.

Dovolj velik razlog za slovo

Kot poroča portugalski športni časnik Record, je bil Ronaldo v trenutku, ko je izvedel, da tekme s Švico ne bo začel, tako besen, jezen in užaljen, da je želel pospraviti kovčke in na vrat na nos zapustiti Katar! Po tekmi je zahteval sestanek s Santosom, mu dal jasno vedeti, da je nezadovoljen z njegovo odločitvijo in da je zanj to dovolj velik razlog, da predčasno zapusti tabor portugalske reprezentance.

Profimedia

Record piše, da naj bi bil pogovor med selektorjem in kapetanom sila napet, padale naj bi težke besede. Toda na koncu je Santosova modrost prevladala nad Ronaldovo otroško užaljenostjo. Selektor je Ronaldu uspel dopovedati, da sta v tem trenutku najpomembnejša mir in stabilnost. Ronalda naj bi posvaril pred posledicami takšnega dejanja in nogometaš, ki je trenutno brez kluba, se je po poročanju Recorda na koncu vendarle pomiril in priznal, da ima selektor prav.

Ronaldo torej ostaja v Katarju. Za zdaj ...

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.