Uredništvo | 29. 9. 2023, 13:53

Obsedeno stanje: nogometaš slovitega kluba grozi, da se bo vrgel s 100 metrov visokega mostu

Twitter/posnetek zaslona

Nogometni svet z grozo v očeh spremlja življenjsko dramo znanega nogometaša.

V Franciji se odvija prava drama. Profesionalni nogometaš, ki igra za OGC Nice, klub iz elitne ligue 1, stoji na mostu Magnan na avtocesti A8 tik pred Nico in grozi, da se bo pognal v globino!

Domnevno naj bi šlo za Alexisa Beka Beka, ki je nedavno prekinil ljubezensko razmerje, kar naj bi ga popolnoma potolklo. Po pisanju tujih medijev naj bi mladenič grozil s samomorom, na terenu pa so gasilci, policija in druge službe. Klub je že odpovedal načrtovano tiskovno konferenco pred naslednjo tekmo in na prizorišče poslal tudi psihologa. Kakopak v upanju, da bo lahko pomagal rešiti nogometaša.  

Patrulja varuje avtocesto A8, policija pa je postavljena nekoliko nižje in skuša mladeniču preprečiti skok. Pogajanja z njim še potekajo, vodi pa jih psiholog. Vzrok za tako odločitev mladeniča naj bi bilo - kot rečeno - razočaranje v ljubezni in na splošno nezadovoljstvo v življenju. 

Klub, pri katerem je svoj čas blestel tudi žal že preminuli slovenski nogometaš Marko Elsner, je organiziral krizni sestanek, službe na terenu pa skušajo preprečiti najhujše. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol