J. B. | 9. 11. 2022, 17:30

Grozljivka na nogometni tekmi: napadalec se bori za življenje, potem ko je z glavo trčil v reklamni pano

Bath City

Tekma za točke se je za nesrečnega nogometaša nenadoma sprevrgla v ogorčeno bitko za življenje. Športna prireditev je bila prizorišče nepredstavljive nesreče.

V Angliji je na nogometni tekmi ene od tamkajšnjih nižjih lig prišlo do grozljivega dogodka, ob katerem je vsem prisotnim na stadionu Twerton Park zastal dih. Alex Fletcher, napadalec kluba Bath City, je po vsega petih minutah tekme proti klubu Dulwich Hamlet z glavo nesrečno trčil v reklamni pano in pri tem utrpel hude poškodbe. Te so bile predvsem posledice dejstva, da so reklamni panoji na omenjenem stadionu postavljeni pred betonski zid.

Potreboval takojšnjo operacijo

Nesrečnemu nogometašu so nemudoma priskočili na pomoč, po uvodni oskrbi na igrišču so ga prepeljali v bolnišnico, kjer je njegovo stanje stabilno, a kljub temu kritično. Kot je sporočila njegova družina, je Fletcher zaradi krvavitev v možganih potreboval takojšnjo operacijo. Triindvajsetletnik se še vedno bori za življenje.

Zaradi nesrečnega dogodka je bila omenjena tekma, ki se jo je udeležilo okrog 1000 gledalcev, najprej prekinjena, nato dokončno odpovedana

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol