J. B. | 21. 5. 2023, 08:12

Incident na tekmi nogometnega prvenstva: V Domžalah trener udaril športnega direktorja (VIDEO)

Sportklub/posnetek zaslona

Trenerji bi morali biti vzor svojim varovancem, kajne? Toda trener Radomelj si je na tekmi slovenske lige privoščil nekaj nedopustnega. Nekaj, zaradi česar ga čaka ostra kazen.

V slovenski nogometni ligi je bil odigran zadnji krog sezone 2022/23. V Ljubljani je Olimpija slavila naslov državne prvakinje, v Novi Gorici je bil na drugo ligo obsojen Tabor. Nastop v evropskih tekmovanjih so si priigrali Celje, Maribor in tudi Domžale, prav na tekmi slednjih pa je bilo še kako vroče. Čeprav sta si nasproti stala občinska rivala, ki sta bila vedno znana po zelo dobrih odnosih, so ob koncu tekme strasti zavrele do te mere, da je dejansko prišlo celo do incidenta!

Ob robu igrišča je iskra preskočila med Oliverjem Bogatinovim, trenerjem Radomelj, ki so tekmo dobile z 1:0, in Senijadom Ibričićem, športnim direktorjem Domžal, ki so si kljub porazu priigrale nastop v Evropi.

Dvojec se je sprva glasno prepriral, v nekem trenutku pa je Bogatinovu "počil film" in je z dlanjo po licu klofnil Ibričića! Takoj zatem je postalo še bolj vroče, a je sledil odrešilni pisk sodnika, po katerem so Domžale svoj bes usmerile v slavje preboja v Evropo. Tudi Bogatinov in Ibričić sta se hitro pomirila in se nekaj trenutkov kasneje že zapletla v sicer vroč in glasen, a precej bolj kulturen in umirjen pogovor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NK Domžale (@nkdomzale)

Ne glede na vse trenerju Radomelj, ki so spomladi doživele vsega en poraz, grozi huda kazen. Zaradi neprimernega obnašanja bi bil lahko na stranskem tiru tudi do 12 tekem, čeprav ne gre pričakovati, da bi Nogometna zveza Slovenije lahko izrekla najhujšo možno kazen.

Posnetek klofute, ki jo je Bogatinov "primazal" Ibričiću, si lahko ogledate na spletni strani Sportkluba.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol