Š. T. | 25. 3. 2023, 13:38

Izbranka Christiana Ronalda v solzah razkrila, da se je zlomil delček njenega srca: sin Angel ni edini otrok, ki sta ga izgubila

Profimedia

Georgina Rodriguez v novi televizijski seriji spregovori o svoji bolečini in o tem, da še ni prebolela izgube.

Georgina Rodriguez, 29-letno dekle Cristiana Ronalda, je po poročanju španskega spletnega portala El Espanol v prvi epizodi Netflixove oddaje Jaz sem Georgina izpovedala srce parajočo zgodbo. V solzah je razkrila, da je "doživela tri spontane splave, preden je tragično umrl njun sinček Angel".

Par je aprila lani razkril, da je v pričakovanju dvojčkov preživela le njuna hčerka Bella Esmerelda. Po navedbah omenjenega medija je dejala: "Na vsakem ultrazvoku [pred rojstvom dvojčkov] me je bilo zelo strah, počutila sem se zelo napeto, saj sem imela tri predhodne splave in sem domov prišla razbita na koščke".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Bella se je rodila močna in zdrava, vendar se je delček mojega srca zlomil. Vprašaš se, kako boš nadaljeval. Nisem bila pripravljena sprejeti ali priznati, kaj se mi je zgodilo, in nisem bila pripravljena o tem povedati svojim otrokom," pravi Rodriguezova.

Dejala jim je, da se bo fantek rodil pozneje kot njegova sestra. "Ker sem imela še vedno trebuh, sem jim povedala, da bo Angel na rojstvo še malo počakal. Dokler jim [Cristiano] ni povedal, da je Angel v nebesih. To je bil hud odmerek realnosti."

Georgina priznava, da se še ni sprijaznila z izgubo: "Nikoli več ne bom ista oseba. Vsakič, ko pogledam Bello, se vprašam: Ali bi bil Angel takšen? Resnica je, da se mi zdi, da nisem pripravljena razmišljati o tem, kot da se še vedno nisem sprijaznila s tem. Svojim otrokom vedno rečem: Tvoj mali bratec je na nebu, noče hoditi, želi leteti. Vsakič, ko pogledate nebo, pomislite nanj."

Georgina si z Ronaldom deli triletno hčerko Alano, zvezdnik Manchester Uniteda pa ima še enajstletnega sina Cristiana mlajšega ter štiriletna dvojčka Evo in Matea. Hčerka Bella Esmeralda se je aprila lani rodila zdrava v bolnišnici v Manchestru, njen (moški) dvojček Angel pa je umrl.

V Argentini rojena lepotica je ob prikupni fotografiji, na kateri leži v bolniški postelji z Bello Esmeraldo na prsih, priznala: "Življenje je težko, življenje gre naprej. Imam razloge, da grem naprej in sem močna." 

Profimedia

Svojega partnerja je pohvalila, da ji je pomagal prebroditi najtemnejše obdobje njunega skupnega življenja in ob tem dodala: "Cris me je resnično spodbujal, da sem nadaljevala s svojim programom. Rekel je: "Gio, nadaljuj svoje življenje, to ti bo koristilo''.

"Moja prednostna naloga so zdaj moja družina in moji otroci. Zelo sem srečna in hvaležna," prav Rodriguezova, ki ima na Instagramu 47 milijonov sledilcev.

Mama dveh otrok, ki Cristianove tri otroke obravnava, kot da bi bili njeni lastni, v seriji tudi prizna: "Počutim se kot super mama in super ženska," nato pa ob posnetku, na katerem romantično pleše s Cristianom, doda: "Sem mati, sem sestra, sem prijateljica, sem ženska, sem Georgina."

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec