6. 6. 2022, 09:00

Kaj se je v resnici dogajalo na treningu Brazilije ali kako hitro se širijo lažne novice

Twitter/Frank

Napadalca brazilske reprezentance sta se spopadla na treningu pred prijateljsko tekmo z Japonsko. Pa sta se res? Kaj se je zares dogajalo?

Na treningu Brazilije, selekcije, ki je med glavnimi favoriti na prihajajočem svetovnem prvenstvu v Katarju konec leta, je skoraj prišlo do splošnega pretepa. Vsaj tako so poročali mnogi mediji. 

Da sta se napadalca Vinicius Junior in Richarlison spopadla na treningu reprezentance pred prijateljsko tekmo, da su ju morali miriti, da je malo manjkalo, da bi se vsi stepli in kaj to pomeni za reprezentanco oziroma kemijo znotraj nje.  

"Iz še vedno neznanega razloga je prišlo do prerivanja med obema, a so situacijo kmalu pomirili Paqueta, Neymar in izkušeni Dani Alves," so situacijo razlagali mnogi ob dvoumnem videu, ki ne prikazuje vsega. 

Brazilci so na gostovanju na Daljnem vzhodu. Da vlada prava kemija, lahko pokaže ta posnetek celotnega dogajanja, ko sta si v hecu skočila v lase omenjena igralca. Vse je zakuhal prav Alves, ki naj bi po poročanju drugih medijev, miril situacijo. Poglejte si posnetek in presodite sami. 

Poglejte, kako preprosto je širiti lažne novice. Richarlison in Vinicius Jr. se nista skregala. Tako se je brazilska ekipa zapletla na treningu. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.