J. B. | 9. 12. 2022, 10:15

Kdo bi se branil velikega Reala? Slovenski reprezentant pojasnil, kaj si misli o zanimanju kraljevega kluba

Profimedia

Aktualni evropski nogometni klubski prvak je kot poletno prestopno tarčo označil tudi člana izbrane vrste, ki jo s selektorske klopi vodi Matjaž Kek.

Odjeknilo je kot strela z jasnega: veliki Real iz Madrida, največji klub v zgodovini nogometa, želi Slovenca! V Italiji so sprožili govorico, ki se po planetu po imenu nogomet širi kot požar. V prvi vrsti zato, ker je zelo presenetljiva. Navsezadnje Sandi Lovrić igra "le" za Udinese, Real pa ni klub, ki bi velikokrat kupoval pri klubih iz srednjega razreda svetovnega nogometa. Ne glede na vse je govorica zanimiva in odmevna, ne zgodi se velikokrat, da bi se Real zanimal za nogometaša iz Slovenije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Lovric (@sandilovric)

V Avstriji rojeni Sandi Lovrić ne skriva ponosa, ker so mediji njegovo ime povezali s španskim velikanom, a si ne dela utvar. Zaveda se, da je od govorice do uresničitve prestopa zelo, zelo dolga pot. "Seveda je lepo, prelepo brati takšne stvari. A preprosto moram biti trenutno z glavo v Udineseju. Ne smem razmišljati o tem, kaj se piše in govori okoli mene. Ostati moram zbran in svoje znanje pokazati na terenu. Še naprej moram delati na sebi, da se izboljšam in napredujem. Srečen sem v Udineseju in popolnoma osredotočen na izzive, ki nas čakajo," je za Sportklub povedal slovenski reprezentant.

Agencija, ki skrbi tudi za Modrićevo kariero

Lovrić, ki je pred prihodom v Videm igral tudi za Sturm in Lugano, je dodal: "Ne poznam niti enega nogometaša, ki mu zanimanje Reala ne bi godilo. A iz tega ne delam prevelike stvari. Ostati moram miren in trdo delati še naprej. Na to moram biti stoodstotno osredotočen." Ob vsem tem je vsekakor zanimivo, da Lovrića zastopa menedžerska agencija, ki skrbi tudi za kariero Luke Modrića. Tistega Luke Modrića, ki že vrsto let blesti v dresu ... Reala. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol