27. 7. 2023, 10:05 | Vir: STA

Eden najboljših nogometašev na svetu zavrnil vrtoglavo ponudbo iz Savdske Arabije (z njimi se ne želi niti pogovarjati)

Profimedia

Zvezdnik o prestopu v savdski klub naj ne bi nikoli niti razmišljal.

Francoski nogometni zvezdnik Kylian Mbappe je zavrnil ponudbo savdskega kluba Al-Hilal, ki naj bi njegovemu klubu PSG dal uradno ponudbo. Vodstvo Al-Hilal je po poročanju francoskih medijev prišlo v Pariz, a je 24-letni napadalec zavrnil pogovore o rekordnem prestopu za 300 milijonov evrov.

Profimedia

O prestopu ni nikoli razmišljal

V sredo je v francosko prestolnico prišlo vodstvo savdskega kluba, da bi dokončalo prestop Brazilca Malcoma iz Zenit Sankt Peterburga. "Obenem so skušali predstaviti projekt kluba in se dogovoriti za prestop Mbappeja. A niso bili uspešni, 24-letni nogometaš je zavrnil kakršne koli pogovore o tem," so zapisali v francoskem časniku L'Equipe in dodali, "da kapetan Les Bleus ni nikoli razmišljal o prestopu v Al-Hilal".

Mbappe ima sicer pogodbo s PSG do 30. junija 2024, a je pred kratkim izjavil, da pogodbe s francoskim prvakom ne želi podaljšati. Najdražji prestop v profesionalnem nogometu doslej je bil prestop Brazilca Neymarja iz Barcelone v PSG leta 2017. Takrat je prestop znašal 222 milijonov evrov.

Šala slavnega košarkarja

Ponudba Al Hilala za prestop Mbappeja iz PSG je sprožila zanimanje tudi drugih športnikov. Grški košarkarski zvezdnik Giannis Antetokounmpo je družbenih omrežjih zato šaljivo zapisal: "Al Hilal, lahko imate mene. Videti sem kot Kylian Mbappe." Objavo je videl tudi 24-letni francoski nogometni zvezdnik in jo na tviterju komentiral s 13 emotikoni, ki se smejejo do solz.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol